Kamadospace Cabinet

€2399

VALITSE ULKOASU

olive sahara light dark carbon grey

Kamadospace

Cabinet

KamadoSpace Cabinet on ulkoilmakeittiön työtaso, joka on suunniteltu suurien laitteiden, kuten tuhkaimurien, paistinuunien tai keittimien käyttäjille. Se sopii useimmille kamado-tyyppisille grilleille, joiden läpimitta on enintään 24 tuumaa (61 cm).

Cabinet-työtasossa on suuri, 213-litrainen kaappi, jossa on 3 säädettävää hyllytasoa ja tilava 179-litrainen grillihiilien säilytystila. Cabinet on varustettu pehmeästi sulkeutuvilla saranoilla.

Kestävät

MATERIAALIT

Cabinet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, siinä on jauhemaalattu metallirunko ja äärimmäisen sään kestävät ja helposti puhdistettavat korkeapainelaminaattipaneelit (HPL).

HPL-paneelit kestävät pakkasta ja kuumuutta. Niiden jatkuvan lämpötilan kuormituskestävyys on -80 … +80 °C, ja niissä on painatus molemmilla puolilla. Paneelien sisus on palamista hidastava, ja niiden pinnat kestävät valoa. Äärimmäinen sääsuojaus koostuu kahteen kertaan kovetetusta akryyli-polyuretaanihartsista. Toisin kuin massiivipuu, HPL ei vaadi lainkaan huoltoa. Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse huolehtia kulumista, kolhuista, naarmuista ja äärimmäisistä lämpötilanvaihteluista. Puun kaltainen paneelin pinta muistuttaa perinteistä jalopuuta, ja se jopa tuntuu puulta kosketettaessa.

hpl panels

Kaikki metalliosat on suojattu jauhemaalauksella naarmuilta, haalistumiselta, kuumuudelta ja kylmyydeltä sekä korroosiolta ja muilta sään vaikutuksilta.
Työtaso on valmistettu huolellisesti hiotusta, haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka kestää kuumuutta ja on helppo puhdistaa ja huoltaa.

Tarkasti mitoitettu työtason pyöreä tai soikea aukko on laserleikattu sopimaan yhteen kamado-mallisi kanssa. Kamadolle varatun metallihyllyn korkeutta voidaan säätää 30 mm:n välein (6 asentoa).

Pöydässä on myös neljä vetolaatikkoa suurille lisävarusteille, kuten valurautaritilälle, pizzakivelle, lämmönsuuntaajalle tai paistopellille. Järjestelmä sisältää myös suuren, 213-litraisen kaapin, jossa on 3 säädettävää (säätöväli 50 mm) hyllyä kaikille mahdollisille lisävarusteille, kastikkeille, mausteille, kattiloille, pannuille ja paistovälineille sekä suurille esineille, kuten tuhkaimurille, leikkuulaudoille, sähköiselle hiilisytyttimelle, sekä 179-litrainen, tilava kaappi grillihiilisäkeille. Kaikki kaapit on varustettu pehmeästi sulkeutuvilla saranoilla.

Kätevä paperirullateline on sijoitettu sivulle pöytätilan säästämiseksi. Lisäksi käytettävissä on kaksi koukkutankoa 10 koukulla lisävarusteiden ripustamista varten, sekä käden ulottuvilla oleva mausteteline basilikalle, timjamille ja rosmariinille.

Vedenkestävät, ruostumattomat, naarmuuntumattomat ja pitkäikäiset pidikkeet on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi monet käyttäjät arvostavat ruostumattomasta teräksestä valmistettua kannellista tuhkakuppia.

Kaikki on suunniteltu grillin ympäristön ehdotonta siisteyttä silmällä pitäen.
Erikoisvalmistettuja, pitkittäissyisiä ja pöytään mitoitettuja leikkuulautoja, pöydän peitteitä ja grillin asettimia voidaan ostaa erillisinä lisävarusteina.

ETKÖ OLE VARMA, MIKÄ PÖYTÄ SOPII SINULLE?

Katso vertailu

Sopii täydellisesti kaikkiin

KAMADO-GRILLEIHIN

Olipa käytössäsi Monolith, Big Green Egg, KamadoJoe, Primo, Kamado Sumo, Kamado Bono tai mikä tahansa muu enintään 24-tuumainen kamado-malli, se sopii oikein valittuun ja mitoiltaan sopivaan työtasoon. Grillin pohja on säädettävissä eri korkuisille kamadoille. Cabinet on suunniteltu ja valmistettu 100-prosenttisesti EU:ssa.

Tekniset tiedot

Kamadospace Cabinet

  

LISÄVARUSTEET

tekevät grillauksesta entistä mukavampaa

kamadospace dealers

myyjämme palvelevat

ja auttavat oikeiden valintojen tekemisessä