KamadoSpace Cover Extreme (acrylic)

€250

TÄYDELLINEN SUOJA KAMADOSPACE-PÖYDILLE

kamadospace cover extreem

Kamadospace

Cover Extreme

Pidennä KamadoSpace-pöytäsi käyttöikää suojaamalla se auringonvalolta ja sateelta. Valmistettu hengittävästä American Sunbrella® Plus -kankaasta, joka on suunniteltu suojaamaan UV-säteilyltä, sateelta ja lumelta.

Tämä peite on tarkoitettu Infinite Island- ja Cabinet-malleihin.

Everything

What You need to protect

KamadoSpace Cover Extreme on valmistettu akryylikuiduista kudotusta Sunbrella® Plus -kankaasta. Kangas on suunniteltu käytettäväksi äärimmäisissä sääolosuhteissa ja se perustuu patentoituun tekniikkaan. Peitteen kangas hengittää – se varmistaa ilman vaihtumisen, mutta ei päästä kosteutta lävitseen. Se suojaa homehtumiselta, kylmältä, lumelta, UV-säteilyltä ja haalistumiselta. Kangas ei kutistu tai veny. Kangas kuivuu hetkessä jopa rankkasateen jälkeen.

Sunbrella® Plus -kangasta kutsutaan kaikkien aikojen parhaaksi vettä hylkiväksi ja hengittäväksi materiaaliksi. Kangasta on käytetty vuosia veneissä, huvijahdeilla ja erilaisten vesikulkuneuvojen katteina, kuten aurinko- ja roiskesuojakattoina. Kangas on testattu huomattavasti ankarammissa olosuhteissa, kuin terassiasi riepottelevat rankkasateet, pakkaset ja helteet.

Suosittelemme peittämään KamadoSpace-pöytäsi tällä peitteellä, kun se ei ole käytössä. Tällä tavoin suojaat pöydän metalliosat entistä paremmin ruosteelta, sadevesi ja kosteus eivät pääse kertymään vetolaatikoihin, ja laatikoston paneelit näyttävät uusilta vielä vuosien kuluttua.

Peite on leikattu ja ommeltu tarkalleen Infinite XL Island -mallin mittojen mukaisesti.

Valmistettu EU:ssa.

Kaikki mitä sinun tulee tietää

Kamadospace Cover Extreme (acrylic)

Muut tuotteet

JOIHIN RAKASTUA

kamadospace dealers

myyjämme palvelevat

ja auttavat oikeiden valintojen tekemisessä