Infinite island XL

€3999

VALITSE ULKOASU

olive sahara light dark carbon grey

Kamadospace

Infinite Island XL

KamadoSpace Infinite Island XL on ulkoilmakeittiön työtaso kamado-grilleille, kuten esimerkiksi Kamado Joe, Big Joe II, Big Joe III, Big Green Egg XL ja X-Large Charcoal Primo (Primo Oval XL400). Se on valmistettu ruostumattomista tai galvanoiduista teräsosista ja sen paneelit on valmistettu HPL-levystä – Itävallassa valmistetusta, äärimmäisen sään kestävästä ja helposti puhdistettavasta korkeapainelaminaatista. Se tarjoaa kolme eleganttia, 110-litraista vetolaatikkoa kattiloille, paistovälineille ja DoeJoe- ja JoeTisserie-lisävarusteille sekä yhden vankan 179-litraisen vetolaatikon grillihiilille. Vetolaatikot kulkevat täysin ulosvedettävillä, itävaltalaisilla, alansa huippua edustavilla Blum-vetojärjestelmillä. KamadoSpacen suunnittelijat ovat varmistaneet, että vaikka XL Islandin vakaa ja vankka rakenne kykenee kannattamaan grillin jopa 220 kg:n painon ja tarjoaa jopa 340 litraa säilytystilaa, se toimitetaan tehdasvalmisteisena ja helposti käsiteltävissä paketeissa, ja se mahtuu yhdelle kuormalavalle.
There’re three elegant 110-liter volume drawers for pots, utensils and DoeJoe, JoeTiserrie accessories, one sturdy 179-liter volume drawer for charcoal – all with concealed full extension runner systems, made by Blum, a leading fittings manufacturer from Austria.

KamadoSpace’s engineers have ensured that although the XL Island is solid and sturdy, able to accommodate the grill’s weight of up to 220 kg and provide up to 340 litres of storage space, it comes prefabricated and flat-packed to fit on one pallet.

Kestävät

MATERIAALIT

Yksikkö on valmistettu ruostumattomista tai galvanoiduista teräsosista ja sen paneelit on valmistettu HPL-levystä – Itävallassa valmistetusta äärimmäisen sään kestävästä ja helposti puhdistettavasta korkeapainelaminaatista. HPL-paneelit kestävät pakkasta ja kuumuutta. Niiden jatkuvan lämpötilan kuormituskestävyys on -80 … +80 °C, ja niissä on painatus molemmilla puolilla. Paneelien sisus on palamista hidastava, ja niiden pinnat kestävät valoa. Äärimmäinen sääsuojaus koostuu kahteen kertaan kovetetusta akryyli-polyuretaanihartsista. Toisin kuin massiivipuu, HPL ei vaadi lainkaan huoltoa. Tästä eteenpäin sinun ei tarvitse huolehtia kulumista, kolhuista, naarmuista ja äärimmäisistä lämpötilanvaihteluista. Puun kaltainen paneelin pinta muistuttaa perinteistä jalopuuta, ja se jopa tuntuu puulta kosketettaessa.
hpl panels

Kaikki metalliosat on kuumagalvanoitu ja suojattu jauhemaalaamalla naarmuilta, haalistumiselta, kuumuudelta ja kylmyydeltä, korroosiolta ja muilta sään vaikutuksilta.

Työtaso on valmistettu huolellisesti hiotusta, haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka kestää kuumuutta ja on helppo puhdistaa ja huoltaa. Työtason pyöreä tai soikea aukko on laserleikattu sopimaan tarkasti seuraavaan kamado-grilliisi, kuten esimerkiksi Big Joe II, Big Joe III, Big Green Egg XL tai X-Large Charcoal Primo (Primo Oval XL400). Kamadolle varatun metallihyllyn korkeutta voidaan säätää 30 mm:n välein (6 asentoa). Pöydässä on neljä vetolaatikkoa tilaa vieville lisävarusteille, kuten valurautaritilälle, pizzakivelle, lämmönsuuntaajalle tai paistopellille.

Se tarjoaa kolme eleganttia, 110-litraista vetolaatikkoa kattiloille, paistovälineille ja DoeJoe- ja JoeTisserie-lisävarusteille sekä yhden vankan 179-litraisen vetolaatikon grillihiilille. Vetolaatikot kulkevat täysin ulosvedettävillä, itävaltalaisilla, alansa huippua edustavilla Blum-vetojärjestelmillä. Kevyesti kulkevat nailonrullat ja vetolaatikon profiilin ja kannattimen synkronointi sekä laatikoiden vähäinen riippuma takaavat yhdessä niiden sulavan käynnin.

Vetolaatikkojärjestelmän ominaisuuksiin kuuluva integroitu, kytkettävä, hiljainen ja vaivaton sulkemistekniikka huolehtii laatikoiden höyhenenkeveästä liukumisesta ja parantaa koko ulkoilmakeittiön käyttömukavuutta.

Lisäksi monet käyttäjät arvostavat ruostumattomasta teräksestä valmistettua kannellista tuhkakuppia. Kaikki on suunniteltu grillin ympäristön ehdotonta siisteyttä silmällä pitäen.

Pöytä on varustettu saksalaisvalmisteisilla Blicklen kääntörullilla ja erityisesti tähän tarkoitukseen suunnitellulla jousituksella ja seisontajarruilla.

Varusteisiin kuuluu myös astiapyyheteline, 10 koukulla varustettu pidike lisävarusteille sekä maustepurkkihylly.

ETKÖ OLE VARMA, MIKÄ PÖYTÄ SOPII SINULLE?

Katso vertailu

Sopii suurimmille

KAMADO-GRILLEILLE

Olipa käytössäsi Big Joe II, Big Joe III, Big Green Egg XL, X-Large Charcoal Primo (Primo Oval XL400) tai mikä tahansa enintään 30-tuumainen (76,2 cm) kamado-malli, se sopii oikein valittuun ja sopivalla leikkauksella varustettuun työtasoon. Grillin pohja on säädettävissä eri korkuisille kamadoille. Infinite Island XL on 100 % suunniteltu ja valmistettu EU:ssa.

Tekniset tiedot

Kamadospace Infinite Island XL

LISÄVARUSTEET

tekevät grillauksesta entistä mukavampaa

kamadospace dealers

myyjämme palvelevat

ja auttavat oikeiden valintojen tekemisessä