Pöytään mitoitettu Edge Grain -leikkuulauta (puoli kokoa)

€209

it will be Your Favorite

Pöytään mitoitettu Edge Grain -leikkuulauta

puoli kokoa

Tuote sopii ihanteellisesti KamadoSpace-pöydälle. Se ylittää pöydän reunat ja lukittuu pöydän pintaan halutussa kohdassa.

Lauta on valmistettu yhteen liimatuista jalopuukaistaleista, jotka muodostavat kauniin, paksun ja tasaisen limittäisrakenteen.

Leikkuulautaa voidaan käyttää kaikkien KamadoSpace-grillipöytien kanssa.

The best

What You can get

Leikkuulauta on valmistettu käsin vaahtera-, saarni- ja tammipuusta. Puukaistaleet on liitetty limittäin. Sen limittäisrakenne varmistaa tasaisen paksuuden ja sileän leikkuupinnan. Laudan reunat on liimattu vastasuuntaisesti puun luonnollisen liikkumisen tasapainottamiseksi.

Tuote sopii ihanteellisesti KamadoSpace-pöydälle. Se ylittää pöydän reunat ja lukittuu pöydän pintaan halutussa kohdassa. Sen sisäänrakennetut kahvat tekevät suuren leikkuulaudan nostamisesta, siirtämisestä ja puhdistamisesta helppoa kaikille käyttäjille.

Leikkuulauta säilyttää kosteudenkestävyytensä paremmin, kun se käsitellään runsaalla mineraaliöljyllä koko sen pinnan alalta (päältä ja alta). Leikkuulaudan öljyäminen auttaa ehkäisemään laudan kuivumista ja vääntymistä, mutta se ei kokonaan estä puun luonnollista elämistä. Sen vuoksi suosittelemme säilyttämään leikkuulautaa sisätiloissa, kun se ei ole käytössä.

Käytetyt liimat on sertifioitu käytettäväksi suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Kyllästetty valkoisella SKYDD-mineraaliöljyllä, joka on hyväksytty käytettäväksi pinnoilla, joilla käsitellään elintarvikkeita.

Hand made

Sliding / chopping

Huomaa, että jokainen pöytään mitoitettu KamadoSpace Edge Grain -leikkuulauta on yksilöllinen ja valmistettu käsityönä. Näytetyt tuotekuvat ovat kuvituskuvia eivätkä välttämättä esitä todellista tuotetta.

Kaikki mitä sinun tulee tietää

Pöytään mitoitettu Edge Grain -leikkuulauta

Muut tuotteet

JOIHIN RAKASTUA

kamadospace dealers

myyjämme palvelevat

ja auttavat oikeiden valintojen tekemisessä