KÄYTTÖEHDOT

verkkokaupassamme

Tätä verkkosivua hallinnoi KamadoSpace. Tällä sivulla ”me”, ”meitä” ja ”meidän” viittaa KamadoSpaceen. KamadoSpace tarjoaa tämän verkkosivun tietoineen, työkaluineen ja palveluineen sinulle niillä ehdoilla, niissä olosuhteissa ja niiden käytäntöjen puitteissa, joka näissä käyttöehdoissa on kuvattu.

KÄYTTÖEHDOT - YLEISTÄ

Kun vierailet verkkosivuillamme ja/tai suoritat ostoksen verkkokaupassamme, olet palvelumme piirissä ja seuraavat käyttöehdot pätevät kohdallasi – sisältäen kaikki ehdot ja käytännöt, jotka mainitaan tällä verkkosivulla tai hyperlinkkien välityksellä.

Palvelumme käyttöehdot kattavat verkkosivujemme kaikki käyttäjät – riippumatta siitä, ovatko he satunnaisia vierailijoita, jälleenmyyjiä, asiakkaita, kauppiaita tai sisällöntuottajia. Pyydämme sinua ystävällisesti käymään käyttöehdot läpi ennen verkkosivujemme käyttämistä. Vierailemalla verkkosivulla suostut samalla noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et kaikilta osin suostu tähän sopimukseen, et ole oikeutettu verkkosivujemme sisällön tutkimiseen tai palveluiden käyttämiseen. Jos käyttöehtoihin sisältyy tarjous, sen hyväksyntä rajoittuu yksinomaan näihin käyttöehtoihin. Mikä tahansa uusi ominaisuus tai työkalu verkkokaupassamme tulee myös olemaan käyttöehtojemme alainen.

Voit lukea nykyisen version käyttöehdoista milloin tahansa sivuiltamme. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan käyttöehdoista tekemällä päivityksen verkkosivuillemme. On käyttäjän vastuulla tarkastaa käyttöehtojen viimeisin versio. Jatkuva verkkosivujen käyttö tarkoittaa myös muutosten hyväksymistä käyttöehdoissa.

I. Verkkokaupan käyttöehdot

Hyväksyessäsi nämä käyttöehdot, osoitat olevasi täysi-ikäinen asuinmaasi lakien mukaan – tai olet täysi-ikäinen asuinmaasi lakien mukaan ja olet antanut suostumuksesi alaikäisten perheenjäsentesi verkkosivujemme käytölle. 

Tuotteittemme käyttäminen mihin tahansa laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen on kielletty. Et myöskään saa rikkoa mitään lakeja käyttäessäsi palveluita -mukaan lukien tekijänoikeuslakia.

Minkä tahansa virusten tai seurantakoodien asentaminen tai lähettäminen on jyrkästi kielletty. 

Käyttöehtojen rikkominen tai minkään kohdan vastainen toiminta johtaa palveluiden välittömään keskeyttämiseen.

II. Yleiset ehdot

Meillä on oikeus jättää tarjoamatta palveluita kenelle hyvänsä ja mistä hyvänsä syystä milloin tahansa. Osapuolet ymmärtävät, että sisältö (pois lukien maksutiedot) voidaan välittää salaamattomana a) erilaisten verkkojen yli sekä b) muutettuna sopivaksi erilaisten teknisten verkkovaatimusten tai laitevaatimusten vuoksi.

Luottokorttitiedot lähetetään aina salattuna verkon yli. Käyttäjä suostuu, ettei luo uudestaan, kopioi, myy, jälleenmyy tai hyödynnä muulla tavalla mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palvelun piiriin tai ketään, jonka kautta verkkosivujen palvelua välitetään.

Tästä tekee poikkeuksen vain kirjallinen suostumuksemme.

Tämän sopimuksen otsikot ovat mukana sisällön tutkimisen helpottamiseksi, eivätkä vaikuta ehtojen sisältöön.

III. Tiedon paikkaansa pitävyys, kattavuus ja ajanmukaisuus

Emme ole vastuussa siitä, jos verkkosivustolla on epätarkkaa, epätäydellistä tai vanhentunutta tietoa. Verkkosivuilla oleva materiaali on yleistä tietoa, eikä siihen pidä luottaa ainoana informaationa päätöksentekoon – konsultoimatta muita ajankohtaisia ja tarkkoja tietolähteitä. Verkkosivujen materiaalin käyttö on käyttäjän omalla vastuulla. Verkkosivuilla voi olla tietoa, joka ei ole täysin ajan tasalla. Tieto ei tässä tapauksessa välttämättä ole tämänhetkisellä tasolla ja sitä tarjotaan vain viitteeksi.

Pidätämme oikeuden päivittää verkkosivujen sisältöä koska tahansa, mutta meillä ei ole siihen velvollisuutta. Käyttäjän vastuulla on monitoroida verkkosivuilla tapahtuvia päivityksiä.

IV. Muutokset palvelussa ja hinnoissa

Tuotteittemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Varaamme oikeuden muuttaa tai keskeyttää palvelumme milloin tahansa (tai minkä tahansa osan palvelusta) ilman ennakkoilmoitusta.

Emme ole vastuullisia käyttäjälle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään päivityksistä, hinnanmuutoksista, keskeytyksistä tai palvelun lopettamisesta.

V. Tuotteet ja palvelut (soveltuvin osin)

Tietyt tuotteet ja palvelut saattavat olla saatavilla ainoastaan verkkosivujen kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla voi olla rajoitettu saatavuus ja ne ovat palautettavissa ja vaihdettavissa ainoastaan palautuskäytäntömme mukaisesti.

Olemme tehneet parhaamme, jotta tuotteemme kuvat ja värit vastaavat mahdollisimman täydellisesti sitä, miltä ne näyttävät luonnossa. Emme voi kuitenkaan taata sitä, että laitteesi näyttö toistaa värit juuri sellaisenaan.

Pidämme oikeuden, mutta emme ole pakotettuja rajoittaa tuotteidemme myyntiä kelle tahansa yksilölle, maantieteelliselle tai lailliselle alueelle. Meillä on oikeus rajoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun määrää tai saatavuutta. Kaikki tuotteiden tai palveluiden kuvaukset tai hinnat voivat muuttua koska tahansa ilman ennakkovaroitusta harkintakykymme mukaan.

Meillä on päätäntävalta poistaa mikä tahansa tuote markkinoilta koska tahansa. Mikä tahansa tuote tai palvelu tällä verkkosivulla on mitätön, jos se rikkoo paikallisia asetuksia. Emme voi taata, että hankkimasi tuotteiden, palveluiden, informaation tai minkä muun tahansa materiaalin laatu vastaa odotuksiasi, tai että kaikki niissä kokemasi puutteet voidaan korjata.

VI. Laskutus- ja tilitietojen paikkaansa pitävyys

Meillä on oikeus kieltäytyä toimittamasta mitä tahansa tilausta. Voimme harkintamme mukaan rajoittaa yksittäisen henkilön ostamien tuotteiden määrää. Muita rajoitusperusteita voi olla yksittäinen asiakastili, luottokortti ja käyttäjät, joilla on sama laskutus- ja/tai lähetysosoite. Jos teemme tilaukseen muutoksia tai peruutamme sen, yritämme ilmoittaa asiasta lähettämällä viestin saamamme sähköpostin, laskutusosoitteen tai puhelinnumeron perusteella. Voimme rajoittaa tai peruuttaa tilauksia, jotka tutkimustemme perusteella on tehty jälleenmyyjien, kauppiaiden tai jakelijoiden toimesta.

Asiakkaan on toimitettava ajantasainen, täydellinen ja tarkka osto- ja tili-informaatio kaikista verkkokaupastamme tehdyistä ostoksista. Asiakkaan on myös tehtävä viipymättä päivitykset esim. osoitteenmuutoksesta tai luottokortin numerosta ja voimassaoloajasta, jotta voimme toimittaa tehdyt tilaukset ja ottaa tarvittaessa asiakkaaseen yhteyttä.

VII. Vaihtoehtoiset työkalut

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmannen osapuolen työkaluihin, joita emme itse monitoroi, ja joihin meillä ole pääsyä.

Käyttämällä työkaluja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn työkaluihin sellaisenaan – ilman minkäänlaisia takuita ja ehtoja tai erillistä hyväksyntää. Emme ole missään vastuussa kolmannen osapuolen työkaluihin liittyvistä tapahtumista. 

Verkkosivujemme kautta tarjottavien kaikkien valinnaisten käyttö on kokonaan käyttäjän omalla vastuulla ja oman harkinnan alaista. Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä kolmansien osapuolten tarjoamiin työkaluihin liittyvät ehdot. 

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita tai ominaisuuksia verkkosivujemme kautta – mukaan lukien uusia työkaluja. Myös nämä ominaisuudet tai palvelut ovat näiden käyttöehtojen alaisia.

VIII. Linkit kolmannen osapuolen materiaaleihin

Tietyt sisällöt, tuotteet ja palvelut verkkosivuillamme saattavat sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta. Kolmannen osapuolen linkit verkkosivuilla saattavat osoittaa kolmannen osapuolen verkkosivuihin, jotka eivät liity suoraan meihin. Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen sivujen materiaalista tai niiden paikkaansa pitävyydestä. Emme myöskään takaa, emmekä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivuista – tai mistään muista materiaaleista, tuotteista, palveluista tai kolmansista osapuolista.

Emme ole vastuussa mistään haitoista tai vahingoista, jotka liittyvät kolmannen osapuolen verkkosivuilta hankittuihin tai niihin liittyviin tuotteisiin, palveluihin, resursseihin, sisältöihin tai muihin vuorovaikutuksiin. Kehotamme tutkimaan kolmannen osapuolen käytännöt ja käyttöehdot huolellisesti ennen niiden palveluiden käyttämistä. Kolmanteen osapuoleen liittyvät valitukset, vaatimukset, huolet tai kysymykset on syytä osoittaa kolmannelle osapuolelle.

IX. Käyttäjän kommentit, palautteet ja ehdotukset

Jos lähetät pyynnöstämme meille sisältöä (esim. osallistut kilpailuun) tai ilman pyyntöämme lähetät meille luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkon kautta, sähköpostitse, postitse tai muulla tavalla, suostut samalla seuraavaan: me voimme koska tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää tai muulla tavalla käyttää meille lähettämääsi sisältöä missä tahansa mediassa. Täten emme ole velvollisia (1) pitämään kommentteja salassa; (2) maksamaan kommenteista mitään; (3) vastaamaan kommentteihin.

Voimme halutessamme, mutta meidän ei ole pakko, monitoroida, muokata tai poistaa sisältöä, joka meidän näkökulmastamme on laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, halventavaa, pornografista, siveetöntä tai muuten paheksuttavaa ja loukkaa tekijänoikeuksia ja/tai näitä käyttöehtoja.

Asiakas suostuu siihen, etteivät hänen kommenttinsa riko mitään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tuotemerkkejä, yksityisyyttä, henkilökohtaisia tai omistajuuteen liittyviä oikeuksia. Asiakas takaa myös, etteivät sisällöt sisällä loukkaavaa tai muulla tavalla laitonta, herjaavaa tai säädytöntä materiaalia, tai sisällä viruksia tai haittaohjelmia, jotka voisivat vaikuttaa palveluun tai siihen liittyviin verkkosivuihin. Väärän sähköpostiosoitteen käyttö on kiellettyä, kuten myös toiseksi henkilöksi tekeytyminen – yhtä lailla kuin sisällön alkuperän vääristäminen tai muu harhaanjohtaminen. Asiakas on täydessä vastuussa esittämistään kommenteista ja niiden paikkaansa pitävyydestä. Emme ota minkäänlaista vastuuta asiakkaan tai minkä tahansa kolmannen osapuolen lähettämästä sisällöstä.

X. Henkilökohtaiset tiedot

Asiakkaan lähettämät henkilökohtaiset tiedot ovat yksityisyyskäytäntöjemme alaisia. Kehotamme asiakkaitamme tutustumaan yksityisyyskäytäntöihimme.

XI. Virheet, epätarkkuudet ja puuttuvat tiedot

On mahdollista, että verkkosivullamme on palvelustamme tietoa, joka sisältää kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai muuta puutteellista. Nämä virheet voivat koskea tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, kuljetuskustannuksiin ja -aikatauluihin ja tuotteiden saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mitä tahansa virheitä, epätarkkuuksia ja puuttuvia tietoja, ja muuttaa tai päivittää palvelun tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos mikä tahansa palveluun liittyvä tieto tai siihen liittyvä verkkosivu on puutteellinen. Voimme toimia näin koska tahansa ilman eri ilmoitusta – jopa tilauksen jättämisen jälkeen.

Meidän ei ole pakko päivittää, muuttaa tai selventää palveluamme koskevia tietoja tai mitä tahansa siihen liittyvää verkkosivua, mukaan lukien hintatietoja, paitsi jos laki niin määrää. Mitkään palveluun tai siihen liittyvillä verkkosivuilla olevat päiväykset eivät välttämättä liity siihen, koska verkkosivuilla olevaa informaatiota on muutettu tai päivitetty.

XII. Kielletyt käyttötavat

Jo käyttöehdoissa mainittujen kiellettyjen toimintatapojen lisäksi, käyttäjän on kielletty käyttämästä verkkosivuja tai sen sisältöjä: (a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytääkseen toisia tekemään tai osallistumaan mihinkään laittomaan; (c) minkään kansainvälisen, kansallisen, alueellisen tai paikallisen säädöksen, säännön tai lain rikkomiseen; (d) meidän tai kenen tahansa muun tekijänoikeuksien rikkomiseen; (e) ahdisteluun, herjaukseen, loukkaamiseen, haittaamiseen, häpäisyyn, panetteluun, pilkkaamiseen, pelotteluun tai syrjintään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen taustan, rodun, iän, kansallisuuden tai vajaakuntoisuuden perusteella; (f) väärän tai harhaanjohtavan tiedon levittämiseen; (g) palvelun toimintaan tai hallintaan, tähän tai muihin verkkosivustoihin tai internetiin haitallisesti vaikuttavien virusten tai muunlaisten haittaohjelmien lataamiseen tai lähettämiseen; (h) toisten henkilökohtaisten tietojen seurantaan tai keräämiseen; (i) roskapostiin, tietojenkalasteluun, identiteettivarkauteen, vehkeilyyn, verkkosivujen seurantaohjelmistojen käyttöön, tietojen keräämiseen ja haalintaan; (j) mihinkään muuhun säädyttömään tai moraalittomaan käyttöön; (k) sekaantua tai kiertää palvelun turvallisuusjärjestelmiä, näitä tai mitä tahansa muita verkkosivuja tai internetiä. Näiden sääntöjen rikkomisesta pidätämme oikeuden keskeyttää palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivun käytön.

XIII. Vastuuvapaus ja vastuunjako

Emme pysty takaamaan, että palvelun käyttösi olisi keskeytymätöntä, oikea-aikaista, täysin varmennettua tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytöstä syntyneet tulokset ovat täysin paikkaansa pitäviä tai luotettavia. Käyttäjän on hyväksyttävä, että ajoittain voimme poistaa palvelun käytöstä määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta. 

Käyttäjän on hyväksyttävä, että palvelun käyttäminen, tai kykenemättömyys sen käyttöön on käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu ja kaikki siihen liittyvät, asiakkaalle toimitettavat tuotteet ja palvelut toimitetaan – paitsi silloin, kun erikseen mainitsemme – sellaisenaan ja saatavuuden puitteissa asiakkaan käyttöön, eikä minkäänlaiset ehdot tai takuut päde tässä tapauksessa. Tämä koskee suoraa tai epäsuoraa takuuta, epäsuoraa takuita tai ehtoja myyntikelpoisuuden suhteen, käyttökelpoisuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, nimeä tai ettei loukkausta ole tapahtunut. 

KamadoSpacen johtajat, asiamiehet, työntekijät, yhteistyökumppanit, edustajat, sopimuksen alaiset, harjoittelijat, tavaran- ja palveluntoimittajat tai käyttöluvan antajat eivät ole missään tapauksissa vastuussa ruumiinvammasta, menetyksistä, vaatimuksista tai mistään suorista tai epäsuorista, sattumanvaraisista, rangaistuksen alaisista, erityisistä tai seurauksenomaisista vahingoista – sisältäen tulon- ja voitonmenetykset, varojen menetykset, datan menetykset, korjauskulut tai vastaavat. Vastuuseen ei vaikuta, onko kyseessä sopimuksenalainen asia, vahinko (mukaan lukien huolimattomuus), suora vastuu tai muu tapaus, kun asiakas käyttää palvelua tai mitä tahansa tuotetta, siihen liittyvien virheitten tai puutteiden johdosta tapahtuvat vahingot tai menetykset, jotka seuraavat palvelun tai siihen liittyvien tietojen ja tuotteiden käytöstä – olivat nämä sitten verkkosivuilla tai muuten saatettu käyttäjän tietoon. Joissain osavaltioissa ei sallita vastuunrajausta välillisissä tai satunnaisissa vahingoissa. Niinpä näissä valtioissa tai lain alaisilla alueilla vastuumme rajoittuu lain määrittämään maksimitasoon.

XIV. Suoja

Asiakas suostuu suojaamaan ja puolustamaan KamadoSpacen, sen emoyhtiön, tytäryhtiöiden, yhteistyökumppanien, partnerien, johtajien, edustajien. alihankkijoiden, lisenssinhaltijoiden, palveluntarjoajien, tavarantoimittajien, harjoittelijoiden ja työntekijöiden kaikilta mahdollisilta vaatimuksilta, mukaan lukien minkään kolmannen osapuolen asianajajapalkkiot, jotka muodostuvat näiden käyttöehtojen tai niiden dokumenttien rikkomisesta, tai kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta.

XV. Erotettavuus

Jos mikään kohta näissä käyttöehdoissa osoittautuu laittomaksi, mitättömäksi tai toimeenpanoon kelvottomaksi, tämä ehto on joka tapauksessa toimeenpanokelpoinen siihen asti, kun se laillisesti on mahdollista. Toimeenpanoon kelvoton osa katsotaan irrotetuksi näistä käyttöehdoista, eikä sen kohdan katsota vaikuttavan muiden ehtojen pätevyyteen ja toimeenpanokelpoisuuteen.

XVI. Irtisanominen

Eri osapuolien velvollisuudet ja vastuut ovat voimassa, kunnes sopimus irtisanotaan. Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes ne irtisanotaan asiakkaan tai meidän puolestamme. Asiakas voi irtisanoa nämä käyttöehdot koska tahansa ilmoittamalla meille, ettei halua enää käyttää palveluitamme, tai kun hän lopettaa verkkosivujemme käytön. 

Jos epäilemme asiakkaan rikkovan käyttöehtoja tai asiakas rikkoo käyttöehtoja, voimme omasta puolestamme irtisanoa sopimuksen missä vaiheessa tahansa ilman ennakkovaroitusta ja asiakas vastaa kaikista saatavista, jotka ovat vielä korvaamatta palvelun käytöstä. Voimme vastaavasti myös evätä asiakkaalta pääsyn palveluihimme.

XVII. Sopimus kokonaisuudessaan

Vaikka emme pystyisi ottamaan käyttöön tai vahvistamaan mitä tahansa yksityiskohtaa tai oikeutta näissä käyttöehdoissa, se ei tarkoita kyseisen yksityiskohdan tai oikeuden hylkäämistä. 

Verkkosivuillamme olevat käyttöehdot ja -säännöt ovat perustana koko sopimukselle sekä meidän ja asiakkaan väliselle molemmin puoliselle ymmärrykselle. Ne ohjaavat asiakkaan palvelun käyttöä, korvaavat kaikki aiemmat tai väliaikaiset asiakkaan ja meidän välisemme sopimukset, kommunikaation tai ehdotukset – sekä kirjoitetut että suulliset. Tämä koskee, muttei rajoitu käyttöehtojen aikaisempiin versioihin.

Jos käyttöehtoja tulkitaan monella eri tavalla, sitä ei voida tulkita käyttöehtojen suunnittelijan vastaisesti.

XVIII. Muutokset käyttöehtoihin

Voit tutkia tämänhetkisiä käyttöehtoja näillä sivuilla koska tahansa.

Varaamme oikeuden tehdä päivityksiä verkkosivuillemme ja päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista oman harkintamme mukaan. On asiakkaan velvollisuus tarkastaa mahdolliset muutokset verkkosivuiltamme aika ajoin. Asiakkaan jatkuva ja pääsy verkkosivuillemme ja palveluumme käyttöehtojen päivityksen jälkeen tarkoittaa automaattisesti näiden muutosten hyväksyntää.

XIX. Yhteystiedot

Kysymykset koskien käyttöehtoja tulee lähettää meille osoitteeseen info@kamadospace.com.