TARINAMME

Tuomme suunnattoman suurta lisäarvoa Kamadon käyttäjille.

Vuonna 2020 alkaneen pandemian aikana olimme kotona eristyksissä, joten savustimme ja grillasimme varmasti kymmenen kertaa enemmän kuin ikinä ennen. Keittiöseikkailumme siirtyivät sulavasti keittiöstä tarassille, jonka kuningas Kamado on. Ymmärsimme, että Kamado on jokapäiväisessä ruuanlaitossa välttämätön, mutta se ei vielä yksinään ole ruuanlaiton mestariteos. Joku jopa vitsaili, että Kamadon myyminen ilman saareketta pitäisi olla laitonta. Teollisen valmistuksen ammattilaisina otimme tämän vitsin vakavasti.

Muiden Kamadon käyttäjien tapaan koimme ulkoruuanlaitossa joitakin rajoittavia tekijöitä. Meidän piti ravata koko ajan keittiön ja terassin väliä. Lisäksi Kamadon tilaa vievät lisävarusteet olivat hujan hajan ympäriinsä. Kaiken huipuksi siisteysintoilijat käyttivät rajattomasti aikaa ja rahaa kustomoituihin kamadopöytiin, jotta he voisivat täyttää sosiaalisen median tarinoineen. Yllättäen näihin rajoituksiin tunnuttiin tyytyvän luonnollisena osana ulkoherkuttelua.

Me päätimme hankkiutua eroon näistä rajoituksista ja samalla tarjota mahtavaa lisäarvoa grillauksen ja savustuksen ystäville.

Meille oli selvää, että grillitason pitäisi olla parempi kuin kotitekoinen – oli se sitten perheenjäsenen tai käsityöläisen tekemä. Niinpä päätimme, että tämä tulee olemaan takapihasi hienoin vehje. Ja päivänselvää oli myös, että tason pitää olla yhtä kestävä kuin itse Kamadon. Tällaisen esineen hankkii vuosikymmeniksi. Luonnollisesti, tasossa pitää olla kaikki, mitä grillaaja voi ikinä tarvita. Kun uusia tarpeita tulee esiin tulevaisuudessa, tasoon lisätään tarvittavat lisälaitteet vaivatta (lähetä ideasi lisälaitteista meille).

Ensimmäisen prototyypin kehittäminen vaati kolmen kuukauden kovan työn. Lopputulos ei muistuttanut pöytää juuri ollenkaan, vaan se oli pyörillä kulkeva keittiösaareke. Nimesimme laitteen KamadoSpaceksi – ulkohuonekaluksi, joka mullistaa grillaamisen sekä fyysisen tilan suhteen Kamadon ympärillä, että grillauksen tuoman ilon ja fiiliksen suhteen.

KamadoSpace palvelee kotikokkeja grillaamisen mehevässä ja savuisessa maailmassa. Päätimme koota tuotteen komponenteista, jotka voidaan helposti koota yhteen ja tulevat asiakkaallemme litteissä pakkauslaatikoissa, jotta kotiinkuljetus sujuisi mukavasti minne päin maailmaa tahansa. Samalla loimme keksinnön perheitten iloksi – KamadoSpacen kasaaminen käy kuin leikki. Ja kun muutat uuteen kotiin, KamadoSpace seuraa sinua!

KamadoSpacen tuotteet on valmistettu kahdessa eri tuotantolaitoksessa Liettuassa, EU:n alueella. Olemme Ease of Doing Business -listalla 11. sijalla koko maailmassa. Yrityksemme työllistää yli 150 ihmistä ja luotamme vahvasti robotiikkaan, jotta saamme valmistettua tarpeeksi tuotteita maailmanlaajuisesti.

Kun olimme suorittaneet ensimmäisiä testauksia KamadoSpacen kanssa, insinöörimme tulivat riippuvaisiksi grillaamisesta ja savustamisesta. Nykyään he käyttävät iltansa ja viikonloppunsa tuotteen kanssa työskentelyyn ja tuloksena on enemmän tuotekehitykseen liittyviä ideoita, kuin työaikana on mahdollista toteuttaa. Vaatimuslistamme kasvaa sitä vauhtia, että sen venymisen pysäyttämiseen tarvittaisiin insinööriemme siirtymistä kasvissyöjiksi. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietää uusista ideoista, jotka vuorollaan poistavat grillaamiseen liittyviä rajoituksia.

TYÖ KÄYNNISSÄ

Katso, miten KamadoSpace valmistetaan