UKK

Useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin

Olemme jo mitanneet suosituimmat ja yleisimmin käytetyt kamado-grillit ja valinneet niihin suositeltavat työtasot. Voit tarkastella listaa tässä.

Jos kamado-grilliäsi ei löydy verkkosivultamme, se tarkoittaa, että meillä ei ole ollut mahdollisuutta mitata sitä itse. Tällaisessa tapauksessa emme osaa neuvoa, mikä työtaso sopii sille parhaiten.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että emme voisi tarjota KamadoSpace Island -mallia, joka sopii omistamaasi grilliin.

Katso alla oleva mittataulukko, täytä se ja lähetä se meille osoitteeseen support@kamadospace.com. Voit myös pyytää jälleenmyyjääsi antamaan vaaditut mitat, jotta voimme auttaa sinua oikean työtason valitsemisessa.

Grillien mitat KamadoSpace Islandia varten, PDF

KamadoSpace-tuotteita myydään vain sopimuskumppaniemme välityksellä. Tarkista jälleenmyyjämme tässä.
Emme tarjoa tuotteidemme räätälöintipalveluja mittatilauksesta. Lisäämme kuitenkin tuotteita valikoimaamme tulevaisuudessa, jolloin jokainen voi löytää sopivan ratkaisun ulkoilmakeittiönsä tarpeisiin.
Toisin kuin massiivipuu, HPL ei vaadi lainkaan huoltoa: se on helppo puhdistaa ja kestää kaikenlaisia sääolosuhteita. Se on myös erittäin hyvä vaihtoehto, jos patiosi ei ole katettu.
Tietysti. Jos päätät vaihtaa kamado-grilliä tulevaisuudessa, voit tilata uuden työtason suoraan kumppaniltamme.
Kyllä, molemmat valikoimamme peitteet ovat vesitiiviitä.
KamadoSpace Cover Light on valmistettu 100 %:isesta polyesteristä ja päällystetty vesitiiviillä polyuretaanikerroksella. Se pidentää KamadoSpace-pöytäsi käyttöikää suojaamalla sen auringonvalolta ja sateelta. KamadoSpace Cover Extreme puolestaan on valmistettu hengittävästä American Sunbrella® Plus -kankaasta, joka suojaa UV-säteiltä, sateelta ja lumelta.
Tarjoamme käyttöösi 3D-animaatio-ohjeet ja PDF-tiedoston, sekä muita tarpeellisia videoita KamadoSpace Infinite Island -pöydän asentamista varten. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi napsauttamalla tätä. Annamme myös paperiset ohjeet mukaan kaikkien KamadoSpace Infinite Island -pöytien ostamisen yhteydessä.
Tarvitset seuraavia työkaluja: kumivasara, ristipääruuvinväännin, 8 mm:n ja 4 mm:n kuusioavaimet sekä 2 kpl 10 mm:n kiintoavaimia. Moottorikäyttöisiä työkaluja ei tarvita.
Voit rekisteröidä KamadoSpace-ostosi napsauttamalla tässä ja täyttämällä vaaditut kentät. Kun rekisteröinti on suoritettu, lähetämme sinulle takuutodistuksen sähköpostitse.
Sarjanumero löytyy vasemman keskipaneelin vasemmasta reunasta. Se alkaa kirjaimilla ”AK” ja siinä on 6 numeroa (esim. ”AK001234”). Jos et ole vielä asentanut pöytää ja se on yhä laatikoissaan, numero löytyy valkoisesta tarrasta rungon laatikosta numero 2 tai numero 5.
Totta kai. Voit koskettaa työtasoa ja jatkaa sen käyttämistä turvallisesti grillin ollessa käytössä. Työtaso on testattu useaan kertaan ja sen käytettävyys ja turvallisuus on varmistettu.

Tarkista ensimmäiseksi, että pöydän asentaminen tapahtuu tasaisella pinnalla. Tarkista toiseksi, että rungon nurkat ovat 90 asteen kulmissa. Näiden vaiheiden jälkeen tarkista, että pohjapaneelit on kohdistettu rungon kanssa.

KamadoSpace Island -pöydän vetolaatikot voivat edellyttää lisäsäätöjä oikean istuvuuden varmistamiseksi. Tilanteesta riippuen voit joutua säätämään niitä vaaka- tai pystysuuntaisesti.

Säädä vaakasuunnassa kääntämällä oranssin Blum-kiskomekanismin harmaita pyöriä, kunnes vetolaatikot ovat haluamassasi linjassa.

Pystysuora säätäminen tapahtuu säätämällä kiskojen takaosaa metallikoukun kohdalla.

Jos ongelma ei poistu, suosittelemme katsomaan lisäohjeita PDF-ohjeesta, joka on ladattavissa tässä. Sivuilla 54–60 on ohjeita ja vinkkejä keskimmäisten vetolaatikkojen kokoamiseen ja asentamiseen.